Subsidie aanvragen

Er zijn subsidies in vele soorten en maten. Met name bij innovatie, duurzaamheid en internationaal ondernemen zijn er volop subsidiemogelijkheden. Soms is het interessant om hier gebruik van te maken. Cijfermensen voor ondernemers kan je ondersteunen bij de financiële onderbouwing van je subsidieaanvraag.

Bij het aanvragen van subsidies komt het er op aan om de juiste financiële informatie te verstrekken. Een goed projectvoorstel met een sluitende begroting is belangrijk. En aan het einde van de rit maakt een sluitende projectafrekening het helemaal af.

Geen hoofdpijn

Wil je geen hoofdpijn maar voldoen aan alle voorwaarden van de regeling, neem dan tijdig contact met Cijfermensen voor ondernemers op. We stellen (samen) de begrotingen op en beschrijven de werkwijze zodat je kunt voldoen aan de voorwaarden en de subsidiebeschikking. We bespreken de mogelijkheden en schakelen desgewenst een accountant in voor de controle van de afrekening.

Wil je contact over de mogelijkheden bij Cijfermensen over de financiële zaken rond een subsidie aanvraag? Neem dan even contact met ons op!

Geen categorie
Fijne Feestdagen

22 december 2023 Kerstvakantie

Cijfermensen voor ondernemers is wegens kerstvakantie gesloten tussen kerst en oud en nieuw.

Bericht bekijken
Geen categorie

2 augustus 2023 Zomervakantie

Gedurende de bouwvak, van maandag 7 tot en met vrijdag 25 augustus 2023, is ons kantoor wegens vakantie gesloten.

Bericht bekijken