Boekhouder

Het bijhouden van je financiële administratie, dat doet je boekhouder. Dat moet goed. Want je wil dat goed voor elkaar hebben. Omdat het inzicht geeft en omdat de Belastingdienst dit van je vraagt.

Als je een product of dienst levert dan stuur je daar facturen voor. Die kun je, als je wilt, maken in onze software. Of eenvoudig uploaden naar je administratie.

Je hebt ook te maken met inkoop. De bonnen en facturen van je leveranciers stuur je met het grootste gemak door naar je administratie. Cijfermensen doet de rest.

Cijfermensen Boekhouder Groningen Belasting

Bij de Belastingdienst moet je periodiek, meestal per maand of per kwartaal, aangifte doen. Je moet dan weten wat je moet betalen. Cijfermensen verzorgt jouw Btw-aangifte en stuurt je een rapportage. Zo weet jij wat je moet betalen en hoe jouw bedrijf de afgelopen periode heeft gepresteerd.

Cijfermensen nodig voor jouw boekhouding?

Geen categorie

2 augustus 2023 Zomervakantie

Gedurende de bouwvak, van maandag 7 tot en met vrijdag 25 augustus 2023, is ons kantoor wegens vakantie gesloten.

Bericht bekijken
Nieuws algemeen

14 januari 2023 Cijfermensen is nu NOAB lid

Cijfermensen voor ondernemers is vanaf januari 2022 lid van de Nederlandse Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen.

Bericht bekijken
Nieuws algemeen
logo walhout en hoiting

29 december 2022 Walhout & Hoiting Administraties en Belastingen heet nu: Cijfermensen voor ondernemers

Cijfermensen voor ondernemers is de nieuwe naam van Walhout & Hoiting Administraties en Belastingen. Per 1 januari 2023 gaan we verder onder onze nieuwe naam. Maar met dezelfde mensen, dezelfde service en dezelfde aandacht voor onze ondernemers!

Bericht bekijken