Coaching, budget-, marge en winstadvies

Ondernemers met een passie voor hun bedrijf nemen vaak te weinig tijd voor een grondige analyse van de cijfers, terwijl er vaak een hele wereld achter schuilgaat. Cijfermensen voor ondernemers heeft zicht op wat achter de cijfers zit. Met onze ervaring en ons netwerk kunnen we je adviseren over budgettering en je marges.

Wat zijn de seizoensinvloeden op jouw bedrijf en hoe kun je er op sturen? Welke marge maak je op de verschillende producten in je assortiment, en hoe kun je het rendement verbeteren? Hoe zit het met de derving van je producten, en hoe verhouden de percentages zich met andere bedrijven in jouw branche? Met een goed inzicht in je cijfers helpen wij je naar minder kosten en beter resultaat.

Winstadvies

Wat geef je uit, hoe besteed je de winst uit je onderneming slim? Welke potjes heb je, hoe organiseer je dat en hoe maak je slimme keuzes. Hoe bouw je aan een financieel gezonde organisatie? Een bedrijf wat weet waar het staat en dus niet voor onprettige verrassingen komt te staan. Cijfermensen coacht je bij het managen van de euro’s en geeft je inzicht. Met dat inzicht komt rust, en kun jij groeien.

Coaching, budget-, marge of winstadvies gewenst? Neem dan even contact met ons op!

Geen categorie
Vacature Groningen Financieel Administratief Medewerker

1 oktober 2023 Vacature Financieel Administratief Medewerker

We zijn op zoek naar een enthousiaste financieel administratief medewerker met relevante werkervaring in onze branche.

Bericht bekijken
Geen categorie

2 augustus 2023 Zomervakantie

Gedurende de bouwvak, van maandag 7 tot en met vrijdag 25 augustus 2023, is ons kantoor wegens vakantie gesloten.

Bericht bekijken
Nieuws algemeen
Vacature Groningen Financieel Administratief Medewerker

14 januari 2023 Cijfermensen is nu NOAB lid

Cijfermensen voor ondernemers is vanaf januari 2022 lid van de Nederlandse Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen.

Bericht bekijken