Factureren

Je bent lekker aan het ondernemen en na het leveren van je producten of diensten stuur je een factuur. Die factuur moet aan een aantal voorwaarden voldoen. We zetten de belangrijkste voor je op een rijtje:

  • De diensten of producten die je geleverd hebt
  • Het aantal uren of goederen
  • De datum van levering
  • De naam en het adres van jouw bedrijf en van je klant
  • Je KvK nummer
  • Je BTW identificatienummer en het BTW bedrag
  • De datum
  • Het factuurnummer (deze moet doorlopend zijn)

Als je fouten bij het factureren wilt voorkomen, kun je er het beste een geautomatiseerd systeem voor gebruiken.
Ben je klant bij Cijfermensen voor ondernemers dan kun je gebruikmaken van Exact Online en daar je facturen in opmaken. Bijkomend voordeel: ze staan direct in je administratie. Nog een voordeel: je kunt ook gelijk een e-factuur aanmaken, waar steeds meer organisaties om vragen.

Slim meedenken

Heb je een ander systeem om facturen in te maken, of gebruik je Excel of Word? Dan kun je je facturen digitaal, als pdf, uploaden of e-mailen. We denken graag met je mee over een slimme manier om dat te doen.

Check

Cijfermensen voor ondernemers checkt je facturen en zet ze in je boekhouding. Heb je vragen over een bijzondere factuur, bijvoorbeeld voor een levering aan het buitenland, neem dan altijd even contact met ons op voordat je je factuur verstuurt. Zo voorkom je (dure) fouten.

Nieuws algemeen

14 januari 2023 Cijfermensen is nu NOAB lid

Cijfermensen voor ondernemers is vanaf januari 2022 lid van de Nederlandse Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen.

Bericht bekijken
Nieuws algemeen
logo walhout en hoiting

29 december 2022 Walhout & Hoiting Administraties en Belastingen heet nu: Cijfermensen voor ondernemers

Cijfermensen voor ondernemers is de nieuwe naam van Walhout & Hoiting Administraties en Belastingen. Per 1 januari 2023 gaan we verder onder onze nieuwe naam. Maar met dezelfde mensen, dezelfde service en dezelfde aandacht voor onze ondernemers!

Bericht bekijken
Kennis en Netwerk
Cijfermensen

27 december 2022 Cijfermensenmeeting Voorjaar 2023

In het voorjaar zijn onze relaties van harte welkom bij de eerste CijfermensenMeeting. Tijdens deze bijeenkomst praten we je bij over de laatste ontwikkelingen rondom ‘de cijfers’.

Bericht bekijken