Crediteurenbeheer

Het betalen van de rekeningen doen de meeste ondernemers zelf. Onder voorwaarden is het mogelijk om (een deel van) je crediteurenbeheer uit te besteden aan Cijfermensen voor ondernemers zodat jij je kunt richten op je onderneming.

Crediteurenbeheer kost vaak veel tijd. Wanneer wij het opnemen in onze workflow kun je als ondernemer een flinke verbeterslag maken. Dat is belangrijk voor je relatie met je leveranciers. Maar het zorgt er ook voor dat je altijd een actueel inzicht in je uitgaven en bestedingsruimte hebt.

Het spreekt voor zich dat we vooraf heldere afspraken met onze ondernemers maken over de werkwijze.

 

Naast de tijdige betaling en het actuele inzicht in de bestedingsruimte zijn er nog andere redenen om het dit (ten dele) uit te besteden.

Door goede afspraken met je leveranciers over de betalingsvoorwaarden te maken en daar ook naar te handelen is er soms over betere inkoopcondities te onderhandelen.

Als cijfermensen voor ondernemers het crediteurenbeheer doet kun je tenslotte optimaal gebruik maken van het leverancierskrediet.

Geen categorie

2 augustus 2023 Zomervakantie

Gedurende de bouwvak, van maandag 7 tot en met vrijdag 25 augustus 2023, is ons kantoor wegens vakantie gesloten.

Bericht bekijken
Nieuws algemeen

14 januari 2023 Cijfermensen is nu NOAB lid

Cijfermensen voor ondernemers is vanaf januari 2022 lid van de Nederlandse Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen.

Bericht bekijken
Nieuws algemeen
logo walhout en hoiting

29 december 2022 Walhout & Hoiting Administraties en Belastingen heet nu: Cijfermensen voor ondernemers

Cijfermensen voor ondernemers is de nieuwe naam van Walhout & Hoiting Administraties en Belastingen. Per 1 januari 2023 gaan we verder onder onze nieuwe naam. Maar met dezelfde mensen, dezelfde service en dezelfde aandacht voor onze ondernemers!

Bericht bekijken