Personeelsadministratie

Heb je personeel dan moet je een personeelsdossier en een loonadministratie bijhouden. Hoe doe je dat en wat zijn de voordelen van het uitbesteden aan Cijfermensen voor ondernemers?
De verplichtingen van werkgevers veranderen vaak. De CAO wordt aangepast, een wet of regeling verandert. Het valt niet mee om bij te blijven.

Een arbeidsovereenkomst

Neem je personeel aan dan moet dat aanmelden, een arbeidsovereenkomst opstellen, inschalen, loon betalen… En dat moet allemaal goed gaan. Ook omdat je je nieuwe personeel graag tevreden wilt houden. Goede mensen zijn immers schaars.

Cijfermensen Groningen Ondernemers Boekhouder

De loonstrook

Je medewerkers kunnen op hun loonstrookje zien wat ze verdienen. De inhoud en het moment waarop je het loonstrookje verstuurd zijn door de overheid bepaald. Bij de eerste loonbetalingen en bij wijzigingen in de loonbetalingen ben je verplicht om een loonstrookje te geven, maar de meeste ondernemers doen het maandelijks.

Uitbesteden

Bij het voeren van een personeelsadministratie moet je aan veel dingen denken en kun je veel fouten maken. Veel ondernemers besteden deze werkzaamheden daarom graag uit. De tijd die ze zo besparen kunnen ze beter inzetten in hun onderneming. Om je nieuwe medewerkers in te werken bijvoorbeeld!

Wil je eens samen nadenken over het uitbesteden van je personeelsadministratie aan Cijfermensen voor ondernemers? Neem dan even contact met ons op. We plannen een afspraak en bespreken alle mogelijkheden graag met je!

Personeelsadministratie bieden we op dit moment alleen aan als extra service voor onze klanten, niet als op zichzelf staande dienst.

Geen categorie
Fijne Feestdagen

22 december 2023 Kerstvakantie

Cijfermensen voor ondernemers is wegens kerstvakantie gesloten tussen kerst en oud en nieuw.

Bericht bekijken
Geen categorie

2 augustus 2023 Zomervakantie

Gedurende de bouwvak, van maandag 7 tot en met vrijdag 25 augustus 2023, is ons kantoor wegens vakantie gesloten.

Bericht bekijken