Cijfermensenmeeting

In het voorjaar zijn onze relaties van harte welkom bij de eerste CijfermensenMeeting. Tijdens deze bijeenkomst praten we je bij over de laatste ontwikkelingen rondom ‘de cijfers’.

Met ‘de cijfers’ bedoelen we alles wat met de financiële kant van jouw bedrijf te maken heeft. We bespreken op informele wijze enkele actuele ontwikkelingen die voor jou van belang kunnen zijn. Of je nu een BV hebt of ZZP-er bent, 10 tegen 1 dat je wat opsteekt!

Cijfermensen

Netwerken

Tijdens de Cijfermensenmeeting ontmoet je de Cijfermensen en interessante mede-ondernemers. Het is dan ook een uitgelezen kans om je netwerk uit te breiden. Wie weet wat dat met je cijfers doet?

We zijn van plan om geregeld meetings te organiseren en we inventariseren ter plekke welke onderwerpen we de volgende keer aansnijden.

Ben je nog geen klant? Geeft niets. Kom langs, maak kennis en zie wat Cijfermensen voor jou kan doen!

Cijfermensen Groningen Sandra Bartram Sandra Hoiting Anja Wormmeester

Aanmelden

Het enige wat jij hoeft te doen is je aanmelden:

CijfermensenMeeting

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nieuws algemeen

14 januari 2023 Cijfermensen is nu NOAB lid

Cijfermensen voor ondernemers is vanaf januari 2022 lid van de Nederlandse Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen.

Bericht bekijken
Nieuws algemeen
logo walhout en hoiting

29 december 2022 Walhout & Hoiting Administraties en Belastingen heet nu: Cijfermensen voor ondernemers

Cijfermensen voor ondernemers is de nieuwe naam van Walhout & Hoiting Administraties en Belastingen. Per 1 januari 2023 gaan we verder onder onze nieuwe naam. Maar met dezelfde mensen, dezelfde service en dezelfde aandacht voor onze ondernemers!

Bericht bekijken