Jouw Cijfermensen

 

Wij zorgen voor jouw cijfers en nemen je graag zaken uit handen. Cijfermensen heeft de techniek in huis om persoonlijk betrokken diensten te kunnen leveren. We zijn altijd op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving voor ZZP-er, Vof, BV, coöperatie, stichting of vereniging.

Sandra Bartram

Studeerde bedrijfseconomie en accountancy aan de Universiteit van Maastricht en werkte in verschillende financiële functies in het bedrijfsleven. Na 5 jaar in het basisonderwijs houdt ze sinds 2017 de Cijfermensen bij de les.

Sandra Bartram op LinkedIn
Sandra Bartram

Anja Wormmeester

Leerde de fijne kneepjes van de bedrijfsadministratie in Groningen en werkte bij een accountant in Assen totdat ze in 2021 toetrad tot het Cijfermensen-team. Ze zet zich vol enthousiasme in om alle administraties actueel te houden.

Anja Wormmeester op LinkedIn
Anja Wormmeester Cijfermensen Groningen

Sandra Hoiting

Studeerde Fiscaal Recht aan de RUG en deed HBO SPD Bedrijfsadministratie. Na administratief werk voor diverse ondernemers en een paar jaar als ambtenaar bij DUO begint ze in 2006 bij Administratiekantoor Walhout. 8 jaar later werd dat Walhout & Hoiting administraties en belastingen. En nog eens 8 jaar later hernoemde ze het kantoor Cijfermensen.

Sandra Hoiting op LinkedIn

Eddie Walhout

De grondlegger van Walhout & Hoiting. Al sinds 2018 met pensioen. Niet meer actief, maar niet vergeten. Veel van onze klanten hebben met plezier met hem samengewerkt. Daarom staat Eddie hier. Als Cijfermens avant-la-lettre!

Eddy Walhout