Klankbord en sparringpartner

Als ondernemer heb je soms een betrokken meedenker nodig. Cijfermensen kunnen met enige afstand met je naar je bedrijf kijken. Ze hebben actuele kennis van zaken en ze kijken naar het hele plaatje.

Het is prettig en verstandig om regelmatig met Cijfermensen te overleggen. Bijvoorbeeld voor de aanschaf van bedrijfsmiddelen. Moet die auto ‘op de zaak’ of is het voordeliger om dat niet te doen. Of denk aan een samenwerking met andere ondernemers. Start je samen een BV op, of is een andere rechtsvorm beter? Heb je groeiplannen? Denk je aan een overname? Of wil je je bedrijf verkopen? Waar moet je rekening mee houden, en hoe sorteren we voor op succes?

Meer dan cijfers

Anders dan onze naam doet vermoeden kijken we samen over de cijfers heen. Samen zien we veel meer en op basis van onze specifieke kennis en ervaring kunnen we je helpen om een misstap te voorkomen en recht op je doel af te gaan.

Cijfermensen

Ook voor starters

Als je net begint met je bedrijf heb je veel aan je hoofd. Bij cijfermensen geven we persoonlijk advies en betrekken we je bij je administratie en belastingen. Je bent en blijft zelf in controle, maar je hebt cijfermensen naast en achter je staan!

Cijfermensen

Wil je sparren of een klankbord? Neem dan even contact met ons op!

Geen categorie

2 augustus 2023 Zomervakantie

Gedurende de bouwvak, van maandag 7 tot en met vrijdag 25 augustus 2023, is ons kantoor wegens vakantie gesloten.

Bericht bekijken
Nieuws algemeen

14 januari 2023 Cijfermensen is nu NOAB lid

Cijfermensen voor ondernemers is vanaf januari 2022 lid van de Nederlandse Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen.

Bericht bekijken
Nieuws algemeen
logo walhout en hoiting

29 december 2022 Walhout & Hoiting Administraties en Belastingen heet nu: Cijfermensen voor ondernemers

Cijfermensen voor ondernemers is de nieuwe naam van Walhout & Hoiting Administraties en Belastingen. Per 1 januari 2023 gaan we verder onder onze nieuwe naam. Maar met dezelfde mensen, dezelfde service en dezelfde aandacht voor onze ondernemers!

Bericht bekijken